top of page

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Bij het betreden van een evenement van Bleetfoef ga je automatisch akkoord met de voorwaarden opgesteld in dit huisreglement.

 1. De organisatie kan personen die deze voorwaarden niet naleven, de toegang weigeren of verwijderen van het evenement.

 2. Iedere bezoeker verleent bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie tot het nemen van foto's en video's. Deze kunnen gebruikt en verdeeld worden op sociale media.

 3. Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Bezoekers moeten zich ten alle tijden kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

 4. Bezoekers kunnen voor het betreden van het evenement gefouilleerd worden.

 5. Roken is niet toegestaan in gebouwen en tenten. Dit mag alleen in de open lucht of in de daarvoor voorziene rokersruimte.

 6. Er geldt een algehele nultolerantie op drugs en geweld.

 7. Het is niet mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement.

 8. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

 9. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade of letsels ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

 10. Het is verboden om professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur mee te nemen zonder expliciete voorafgaande toestemming van de organisatie.

 11. Het is eveneens verboden volgende zaken mee te nemen: (alcoholhoudende) dranken, voedsel, deodorant, parfum, drugs, glaswerk, blik, vuurwerk, (vuur)wapens of andere illegale voorwerpen.

 12. Bij verdere vragen kan je terecht bij het invulformulier op het tabblad 'Contact'.

BLEETFOEF NIEUWS NIET MISSEN?

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang altijd de laatste nieuwe updates.

BEDANKT BLEETER

bottom of page