top of page

BLEETFOEF 'ERUPTION' 12H RAVE

Eruptio.png

Op Pasen, 17 april 2022, organiseerden we onze allereerste indoor-editie in zaal De Loods in Mechelen. Hierbij verwelkomden we een 750-tal bezoekers tot in de vroege uurtjes. Het centrale thema van het evenement was ‘eruption’ wat ‘uitbarsting’ betekent. Dit stond symbool voor onze eerste, grote doorbraak binnen de drum-‘n-bass-scene. Het vulkanische thema werd als rode draad getrokken doorheen het evenement. Zowel het fysieke gedeelte als het digitale gedeelte werd hierop gebaseerd, gaande van affiches, flyers, stickers, posts op sociale media, tot de decoratie op het evenement zelf. In samenwerking met Flora Facto hebben we eigenhandig een vulkaan kunnen maken.

Foto_Vulkaan.jpg
Foto_Promo.png
BLEETFOEF_Eruption__proc.mp4-053.jpg
paus sint copy.jpg

Opdat de eventgangers een unieke ervaring zouden beleven, legden we een grote nadruk op zaken zoals decoratie, geluidskwaliteit, belichting en goedkope drankjes.

received_5292282624157306.jpeg

Aan de hand van een diverse selectie aan artiesten hebben we voor heel wat variatie kunnen zorgen. Zo bestond de line-up uit 3 internationale artiesten, 7 grotere nationale artiesten en 16 jonge talenten. Mede dankzij deze artiesten hebben we er een onvergetelijke nacht van kunnen maken:

feed lineup post V2.jpg

Onze prachtige inkleding en decoratie hebben we te danken aan Flora Facto. Zij hebben ervoor gezorgd dat we het thema tijdens het evenement hebben kunnen integreren in het concept. Het productiegedeelte van licht en geluid werd gedaan door onze trouwe partner SND Projects. Het stage design werd ontworpen naar onze visie dankzij Nortle Projects.

Logo_FloraFacto-04-1.png
Nortle.png

We hechten enorm veel belang aan het bieden van een zo goedkoop mogelijke optie waarbij je jezelf kan uitleven met behoud van alle hoogkwalitatieve aspecten. Het bezorgen van geweldige ervaringen bezien wij als prioritair. Dit is waarom Bleetfoef grotendeels vertrouwt op financiële bijdrages van sponsors. Op deze manier kunnen we lage tarieven aanrekenen aan ons publiek en tegelijkertijd garanderen dat we uit de kosten geraken. Mede dankzij volgende sponsors hebben wij een succes kunnen maken van ‘Bleetfoef Eruption’:

Logo_SND.png

Al is het onmogelijk om een gevoel over te brengen via beelden, kan je het onderstaande beeldmateriaal gebruiken als referentie om alsnog een beeld te scheppen over deze fenomenale beleving.

bottom of page